Foto: Mathias Otterberg

Postkodmiljonären

Postkodmiljonären är ett av det mest populära programmen på TV4. Varje fredag och lördag slår ca en miljon svenskar på sina TV-apparater klockan halv åtta och följer den tävlandes resa mot en miljon kronor. Rickard Sjöberg är mannen som med sug i blicken och en fast hand vägleder den tävlande genom de femton frågorna upp mot miljonen.

Postkodmiljonären bygger på det framgångsrika formatet "Vem vill bli miljonär" och intresset för programmet växer hela tiden. Vill du vara med och se hur de tävlande kämpar sig fram mot 1 miljon svenska kronor? Kom och sitt med i studion som publik!

I Postkodmiljonären spelar publiken dessutom en extra viktig roll, för här är ni inte bara en fond bakom den som tävlar och Rickard, utan också en så kallad livlina. Så när den som sitter i heta stolen väljer att Fråga Publiken hänger det alltså på dig att hjälpa honom eller henne ett steg närmare miljonen.

Ni är välkomna att boka in era platser i studion redan idag, och det gör ni genom att maila till publik@eyeworks.se eller ringa 031-723 64 40
Hoppas att vi ses!
Caroline Eggertz